Kevättulva

Kukaan ei enää lue blogeja, mutta ei sitä tällä säällä joka päivä voi olla polttamassa rintaliivejä eduskunnan tai Elinkeinoelämän Keskusliiton portailla. Hirveän kylmä, sekä ulkona että sielussa. Mutta kevät on tulossa internetteihinne ja laitumille. Lehmät pääsevät vapaaksi (paitsi etteivät pääse, kun eivät osaa sorkilla avata rintaliivien hakasia eivätkä kai voisi muutenkaan, kun ne utareet ovat niin suuret, että viistävät maata).

Vapaaksi pääsevät myös naiset, nuo vertauskuvalliset lehmät, jotka pukeutuvat taas miten sattuu piittaamatta ollenkaan omasta ja yhteiskunnan turvallisuudesta ja siitä kuinka ajavat miessukupuolta rikoksen teille. Miesuhrit minihameiden maailmassa. Polot.

Internetissä on kevät. Ei hiljainen kevät. Äänekäs. Tai voi se joskus olla hiljainenkin. Esimerkiksi, jos vaikka vietämme hiljaiset hetken patriarkaatille. Meni jo. Kaikenkaikkiaan meillä on sisällä kaikenlaista, joka tulvii kuin Pohjanmaa. Se tulee ulos, täällä blogissa ja varmaan vähän missä sattuu. Koska niinhän se on, että kun kerran pääsee ääneen ja tulvilleen, niin vaikeahan sitä on enää tulppaa löytää, pian kasvaa kellarit kaikenlaista uutta elämää. Ja se tätä maailmaa pelottaa –  äänekkäät naiset. Äänekkäät naiset, jotka ovat sitä mieltä, että älkää nyt enää viittikö olla tollasia. Olkaa tosi paljon erilaisia. Mitä siitä tulvasta ja sen äänekkäistä naisista oikein seuraa, pupulithan siinä menee pöksyyn.

Aion nimetä tulvan jälkeisestä maailmasta löytämäni ensimmäisen uuden lajin tämän blogin ja kollektiivin kunniaksi: Huora pihtaricus. Se maailma on hyvä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s