Runkkaa kortsun kanssa, poika!

IMG_1182

On se vaikeaa. Panna pitäisi mutta kun nainen vaatii. Että kondomia pitäisi käyttää. Jalat ristissä makaa ja vaatii kuminkappaleita. Söisi pillereitä, jos tahtoo tulla pannuksi. Kortsun kanssa paneminen on kuin kumisaappaissa tanssisi. Jostain kirjasta luin. Kerrankin fiksusti sanottu.

“Mä en ole oikein koskaan pystynyt kondomin kanssa.”
“Kai sä syöt pillereitä?”
“Oltaisiinko kuitenkin ilman?”
“Siis mitä, ihanko oikeasti sä et ehkäise?”

Käsi ylös siskot, jos ette ole törmänneet näihin repliikkeihin. Jep, sitä minäkin. Harvassa ovat kädet. Voi nyt luoja miehet, ei se voi olla niin hankalaa. Sääntöjä on tasan yksi ja se on yksinkertainen: Jos joku seksin osapuoli haluaa käyttää kondomia, kondomia käytetään. Piste. Ei kiemurrella, ei nillitetä, ei suostutella. Pistetään kumia kehiin.

Ja mitä ei varsinkaan tehdä. Ei anneta ymmärtää, että juu, kortsu on puettu ja pistetään pannen ja toinen saa huomata vasta ns. itseteossa, että valheellahan tässä pelataan.

Miehet. Minulla on oikeus omaan seksuaaliterveyteeni. Minulla on oikeus päättää paitsi siitä, miten ehkäisen raskaaksi tulemisen, myös siitä, miten suojaudun seksitaudeilta. Vaikka söisin pillereitä ja käyttäisin kierukkaa ja triplaehkäisisin, haluan silti käyttää kondomia uusissa tai satunnaisissa suhteissa. Ja juu miehet, on ihan mahdollista, että naisella on paljon uusia tai satunnaisia suhteita ja saattaa tulla mieleen, että jos näissä kaikissa panen menemään mitään ajattelematta, lopputulos voi olla kivulias, kutiava, rumannäköinen ja hedelmättömyyttä aiheuttava.

Jos ollaan päästy naimisvaiheeseen ja mies alkaa hannailla kortsun kanssa, ainoa oikea reaktio olisi pukea vaatteet päälle ja ovelta lähtiessä sanoa, että menepä kuule kotiin harjoittelemaan ja palataan asiaan, kun olet kasvanut aikuiseksi. Vaan liha on heikko. Toinen järkyttävä fakta: nainen voi haluta panemista. Voi haluta ja himottaa niin perkeleellisesti, että päättäväisenä pysyminen on vaikeaa. Siksi ketään ei saa pakottaa tilanteeseen, jossa ainoa keino huolehtia terveydestään on kieltäytyminen kesken hauskanpidon.

Yhdenkään miehen en ole kuullut yhdynnän jälkeen sanovan, että eipä olisi kannattanut. Että olihan se nyt tylsää, kun kortsulla mentiin. Että mielummin olisin katsonut telkkaria. Ei, ei ole tullut valituksia. Että korjatkaa nyt vaan ne ongelmat päänne sisällä ja antakaa palaa. Minä haluan tulla pannuksi mutta minä haluan tulla pannuksi turvallisesti.

Ja jos ongelma ei ole pään sisällä vaan peniksessä: harjoittelu tekee mestarin. Omin pikku kätösin olet oppinut, mistä pidät. Omin pikku kätösin opit nauttimaan kortsun kera. Kyllä seisoo.

Mies, älä pakota minua pihtaamaan. Poika, tee palvelus nuoremmille siskoilleni ja opettele heti alkajaisiksi nauttimaan kortsun kera. Saat enemmän, saat parempaa.

Mainokset

4 comments

 1. Kikkelis kokkelis · helmikuu 17, 2015

  Toki käytetään, jos jompi kumpi haluaa, mutta ihan oikeesti, kyllähän se pano aika useinkin harmittaa jälkikäteen. Aika usein olisi ollut kivampi katsoa vaikka sitä telkkaa. Aika usein ei olisi kannattanut. Sitä vaan ei viitsi niin ihmisperse olla, että naisen itsetuntoa tuolla tavalla kävisi polkemaan.

  Tykkää

  • Carmen Emmanuelle · helmikuu 23, 2015

   Yhteinen suostumus on toki olennainen peruslähtökohta seksille.

   Tykkää

 2. Ja Haluun · helmikuu 19, 2015

  Ei se siitä tuntemisen voimakkuudesta ole niin kiinni vaan siitä, että kortsu merkkaa että nyt pannaan. Nyt pitää panna. Ja ainahan se pitää. Jos mielessä on häiriötekijöitä, olisi vain helpompi luiskahtaa sisään Ilman selkeää rajaa suorittamisen alkamisesta.

  Mutta ei noin. Lisää kortsuja. Lisää seksiä.

  Kondomin käyttämättä jättäminen on aina huono idea, jos se jommalle kummalle tuntemattomalle sopii!

  Tykkää

  • Carmen Emmanuelle · helmikuu 23, 2015

   Joo, kondomi mitä ilmeisemminkin aiheuttaa joillekuille suorituspaineita ja saattaa vähän tappaa tunnelmaa tai halua mutta eipä siitä oikein pääse irti luikertelemaan, kun tauteja ei vain voi muilla tavoin estää. Kaipa se harjoittelu tässäkin on avainasemassa. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s