Pihtarihuorat – keitä me ollaan?

Neljäsataa twitterseuraajaa, tää on muuten siistiä. Sen kunniaksi ja vastauksena kasvavan fanijoukon kyselyihin: esittelykierros. Kirjoittaisimme, että nimimerkit pihtarihuorien takana, mutta me ei vittu olla minkään takana, vaan aina edessä ja helvetin isolla äänellä. Siispä lyhyesti, kuka vittu täällä oikein pihtaa?? No me.

Pilluminati
Rääväsuinen ja seksuaalisesti vapautunut neitsyt ja salarakas. Katsoo maailmaa patriarkaatin salaliittona ja näkee mulkkuja joka puolella, mutta osaa myös nauttia niistä. Mitään ei hävetä, mitään ei pyydetä anteeksi, kenenkään edessä ei kumarreta.

Carmen Emmanuelle
Idealisti, joka ajattelee useammin kuin antaa mutta arvostaa molempia korkealle. Uskoo ihmisten hyvyyteen ja rakenteiden ongelmiin ja haluaa vallankumouksen. Pitäkää ahtaat norminne – tämä feministi pysyttelee niistä kaukana!

Sullemäen Anna
Kirjoitin 12-vuotiaana päiväkirjaani, että polttaisin rintaliivini, jos mun tissit ei olisi niin isot. Tekisin varmaan myös vallankumouksen, jos päivätyö ei söisi niin paljon mun ajastani. Sanotaan, että kiltit tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat minne haluavat. Mutta kyllä me kiltit tytötkin päästään vaikka minne ja ainakin ihan helvetin pitkälle. Kympintytöissä on voimaa!

Saatanan Tosikko
Tätä femakkoäitiä ei paljon jaksa naurattaa maailma, joka määrittyy valkoisen miehen kautta. Vaikka toisinaan parasta mitä voi tehdä, on nauraa päin naamaa, vetää jalat tiukasti yhteen ja ymmärtää olla antamatta.

Vittujee!
Sain hiljan ylennyksen. Pomo pyysi käyttämään johtamistyössä naisellisia puoliani. Jäin pohtimaan, tarkoittavatko nämä rintoja, jalkoväliä vai ehkä molempia. Näillä mennään.

Kynsiä ja hampaita
Suomalaiseen tasa-arvolätinään turhautunut lifestylefeministi, jolle kaikki on henkilökohtaista ja poliittista. Ärsyyntyy patriarkaattipaskiaisen rellestyksestä eri puolilla maailmaa ja veljeilystä salonkikelpoisten rasistien kanssa.

Virginia Hella
Naistaiteilija herne nenässä ja hiekka pillussa kompuroi tisseihinsä shovinismin suossa. Pilaa bileet kuin bileet länkyttämällä sun taiteesi stereotyyppisistä sukupuolirooleista ja kaivaa taiteensa vaginastaan. Virginia Hella on äitimaa ja runotyttö from hell.

Amélie against the machine
Haluan maailman, jossa tietä ei raivata peniksillä tai kyynärpäillä. Siinä maailmassa vahvat ovat heikompien puolella eivätkä heikommat varsinkaan polje toisiaan. Sano minulle tyttö hyvä ole realisti, siitä minä tulen vihaiseksi ja aina vain vahvemmaksi.

Manna Cunt
Ei valloita maailmaa tisseillä eikä boolsseilla, valloittaa sen ajatuksella, että kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa. Jokaiselle jotain sen sijaan, että muutamille kaikki.

Gertrud Rosegarden
10-vuotiaana ajelin traktorilla, iskin heiniä seipäisiin ja kirveitä puihin miettimättä sukupuolia, tietäen että musta voi tulla mitä vaan. Yli 20 vuotta myöhemmin hämmennyn siitä, että on ihmisiä jotka ei tajua tätä.

Rosalind Franklymydear
”Mikä uusi politiikan muoto sukeutuu esille, kun identiteetti yhteisenä perustana ei enää rajoita puhetta feministisestä politiikasta?” (Butler 1990) Unohdan kaiken, unohdan itseni, unohdan letit ja kiellot ja kommentit siitä kuinka minustakin on vihdoin tullut hieno tyttö, unohdan muiden minulle määrittelemän sukupuolen, sen velvoitteet ja edut. Kestän unohduksen tuoman paikantamattomuuden tunteen. Rakennan kaiken itse. Tässä on paperi. Mitä sille kirjoitan?

Smack My Little Pony
”Kuka teki minusta tän naisen?”, kysyi Jippu. Yksin salaatin ääressä ääneti nauravat photostock-naiset, se, joka sanoi juokset kovaa tytöksi. Elokuvat jotka loppuvat, kun mies vihdoin suostuu ”asettumaan aloilleen” parisuhteeseen. Matin ja Tepon mukaan naisen paikka on kaiken takana. Internetin suojaisista koloista kelpaa huutaa törkeyksiä edemmäs.

Erica Jong
Kirjallisen esikuvansa mukaan: seuraa intohimoaan, ei välitä sovinnaisuudesta tai muiden mielipiteistä, vetää kännit keskellä päivää, nai keitä huvittaa, pitkään, hikisesti ja ihanasti ja osaa huolehtia omista orgasmeistaan. Elää sellaista elämää, josta haaveili lapsena. Uskaltaa mitä vaan. Just niin ärsyttävä, kuin ajatteletkin. Eikä hävetä yhtään.

PS. Ens kerralla näytetään tissit

Mainokset

6 comments

 1. Huhtari P · helmikuu 23, 2015

  Samahan se on meillä kndeilla. Pihtarihuoraksi naispomokin mua nimittää kun en alla sille vaan päätän itse mihin naiseen kullini tökkään.

  Tykkää

 2. pilluminati · helmikuu 26, 2015

  Pihtarihuoruus ei ole välttämättömästi sukupuoleen suoraan sidottu asia. Vapaus ja valta omaan itseen kuuluu kaikille sukupuolesta riippumatta. Rikki ahtaat sukupuoliroolit! Patriarkaatti murretaan, tervetuloa feministinen vallankumous!

  Tykkää

 3. manna · maaliskuu 6, 2015

  ❤ oottepa ihania.

  Tykkää

 4. elina · maaliskuu 6, 2015

  Ei seksi oo antamista. Ainakaan minulle.

  Tykkää

 5. Päivitysilmoitus: Pihtarihuorat
 6. pilluminati · maaliskuu 10, 2015

  Seksin ja seksittömyyden myös pitää olla avoin, vapautunut ja normiton asia meille kaikille. Ihmisten seksuaalisuus on tosi monimuotoinen asia ja mä ainakin haluan kannustaa ihmisiä tutustumaan itseensä: omaan seksuaalisuuteensa, kehoonsa, siitä mikä tuntuu hyvälle ja mikä ei. Sen takia me ollaan täällä, huutamassa ja julistamassa. Että jokainen vois olla, seksuaalisesti ja kaikilla muillakin tavoin, just se kun on. Ei häpeää, ei pelkoa, ei ahtaita lokeroita.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s