Märät pikkarit

Olin teini kun luin ekan kerran Henry Laasasta. Siellä se kertoi pitkä pätkät naisen seksuaalisesta vallasta ja siitä, miten me naiset ollaan oikeasti johdossa kun voidaan pihtaamalla ja pesää jakamalla kontrolloida maailman miehiä. Naiset kun saa aina jos haluaa. Siinä mä istuin käsi housuissani ja puhkuin vitutusta. Mitä toi äijä horisee, kyllä naisenakin voi olla saamatta seksiä!

On muuten rankkaa olla teini-ikäinen ämmän alku, jota panettaa niin maan perkeleesti. On siinä nauru kaukana, kun lantustaa pitkin koulun käytäviä ja himo silmissä toljottaa finninaamaisia nörttejä. Kun pitäisi matikan tunnilla derivoida, mutta keskittyminen riittää vain tavaamaan laskimella 715517. Kun koko maailma vaan nussii ja ite ei saa.

Pahinta siinä tietysti on se, että sen lisäksi että tekee mieli, tuntuu myös syylliseltä. Ei kiltit tytöt halua seksiä, ainakaan julkisesti ja ääneen. Eikä missään tapauksessa heti. Kiltit tytöt tapaa mukavan pojan (huom, aina pojan), tapailee ja seurustelee pitkään ja antaa paloja seksuaalisuudestaan hitaasti ja harkiten. Kädestäpitelystä siihen pimpin sivelyyn ja lopulta heteroseksin penetraatioon asti. Harkittua, varovaista ja ehdottoman tarkkaan säädeltyä.

Vaikka tytön pöksyissä pakottaisi ja himoissaan nuori mieli olisi jo vallattoman seksin kynnyksellä, niin kyllä muut osaavat laittaa laitumelta karkaavan kiimalampaan kuriin. Yhteiskunta kyllä näyttää mallit, joihin vajota. Rajat, mitkä on sallittuja. Siveys on kultaa, neitsyys rautaa. Eka kerta jotain merkityksellistä, joka täytyy menettää rakkaudesta. Kyllä Sen Oikean kanssa seksi on parempaa, sitä kannattaa odottaa pidempääkin. Vagina venyy, jos liikaa paneskelee. Hyvä avain on se, joka käy kaikkiin lukkoihin, mutta kuka haluaa lukon, johon käyvät kaikki avaimet. Paljon paneva nainen on huora. Kukaan mies ei halua, että tyttöystävä on hutsu, lutka, kiertopalkinto, jakorasia, you name it.

Kuulkaa kaikki nuoret, rakkaat, ihanat naisen alut! Keskuuteenne on laskeutunut profeetta, joka Sullemäen Annanakin tunnetaan. Kuule sanomaani:

Seksi on kivaa eikä siinä ole mitään väärää. Se ei ole likaista eikä sen haluaminen tee kenestäkään huonoa. Seksikumppaneiden lukumäärällä ei ole väliä. Suosikkiasennoilla ei väliä – feministi panee just siten, miten itse haluaa.

Väliä on vain yhteisellä suostumuksella, sekä kumin käytöllä.

Ei muuta kuin sultanit takataskuun ja baanalle ihanat böönat!

Mainokset

One comment

  1. Nimetön · syyskuu 20, 2015

    mikset sitten pannut teininä, jos panetti? teinitytöillehän tulee haluamattakin seksipyyntöjä internetissä ja ulkona käyskennellessään iltaisin ja öisin, ei tarvitse kuin istahtaa nurmikolle helsingissä niin tulee juttelemaan ja ehdottelemaan. puhumattakaan, jos olisit laittanut ilmoituksen.

    siis seksin saaminen noin tuhat kertaa helpompaa tytöille kuin pojille, jos normaalin mitoissa normaalin näköinen. kun nyt ei siitä pitkästä suhteesta valiorotupoikaystävästä puhuttu, joka saisi kaikki kaverit kateelliseksi, vaan vain saamisesta, seksistä. sitä vissiin laasanenkin tarkotti. oletko autisti?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s