Rakastan rintoja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastan rintoja. Harva asia on eroottisempi kuin kauniit rinnat. Sellaisenaan, alusvaatteissa. Paljaina, aavistuksina kaula-aukosta. Vaikka käyttäydyn melko heterosti, ah, rinnat. Ei niille mitään voi. Aina toimii.

Rakastan rintoja. Erityisesti rakastan omia rintojani. Ne ovat juuri täydelliset. Rakastan sitä, miltä ne tuntuvat, miltä ne näyttävät. Rakastan niiden pukemista: vaatteisiin, pitseihin, tiukkaan, vihjaavaan. Rakastan niiden riisumista paljaiksi. Rakastan ilmettä miesten kasvoilla, kun he näkevät rintani ensimmäisen kerran. Sitä hullaantumisen, kiihkon ja jopa pyhyyden häivää, joka miehiin iskee, kun koskevat niitä ensi kertaa. Kiihotun rinnoistani. Kiihotun siitä, kun toiset kiihottuvat niistä.

Huora, itserakas huora se on, kun tuollaisia puhuu. Raiskatuksi tahtoo tulla. Ja miten täynnä itseään. Kukaan, kukaan nainen ei voi olla tyytyväinen kehoonsa. Ja rinnat varsinkin. Nehän on aina liian pienet tai roikkuvat tai vääränmuotoiset tai muuten hankalat. Pitää ujostella rintoja ja vähän häpeillä ja korkeintaan vain seksin aikana olla sinut niiden kanssa. Rintoja voi rakastaa vain, jos joku mies rakastaa niitä. Naiseuteen kuuluu olla tyytymätön rintoihinsa.

Ja jos ei rintoihinsa, reisiinsä nyt ainakin. Tai perseeseen. Tai mahaan. Allit roikkuu, hampaat on vinossa. Vain itserakas ja pinnallinen nainen on tyytyväinen ulkonäköönsä. Naisessa on aina jotain korjattavaa. Naisen pitää häpeillä kehoaan ja tietää aina, mitä siitä haluaisi muuttaa. Eikä nainen varsinkaan saa tuntea itseään seksikkääksi. Mitä se nyt olisi. Itseriittoiset naiset. Eieieiei. Nainen on kuuma vain miehen katseen alla.

Error! Error! Error! Virhe! Vääryys! Mikään ei ole kuumempaa kuin nainen, joka tietää oman seksikkyytensä. Kukaan ei voi paremmin kuin ihminen joka on sinut kehonsa kanssa. Kenelläkään ei ole oikeutta määrittää toisen puolesta, millainen tämän kehon tulee olla.

Nainen. Mies. Ihminen. Olet kuuma. Olet kaunis. Olet sopiva. Missikisamittarein ihmisiä voidaan laittaa järjestykseen mutta elämmekö me missikisoissa? Haluammeko elää missikisoissa? No sitä minäkin. Ei sitten eletä niiden sääntöjen mukaan.

Nauttikaa vartaloistanne. Rakastakaa niitä. Kiihottukaa niistä. Rinnoista, kaulasta, lantion kaaresta. Pohkeista, selästä. Käsistä, solisluista. Kenelläkään ei ole oikeutta viedä kauneuttanne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s