Pihtari, äiti, huora, uranainen, pihtarihuora!

Otteita erään sukupuolen elämästä 2010-luvun Suomessa, uran, perheen, nautinnon, elämän yhteensovittamisesta.

Image courtesy of WILPF.org, Creative Commons Attribution 2.5 License

Image courtesy of WILPF.org, Creative Commons Attribution 2.5 License

Et halua seksiä. Vitun pihtari.

Ai harrastat irtosuhteita ja haluat ”nauttia elämästä”, mutta et tapailla mua, vitun huora!

Mitä helvettiä, tuolla juokset kylillä, mut mulle et anna, saatanan pihtarihuora! En mä sua panis vaikka maksettais, ruma huora.

Huora, et halua lapsia, kun teet vaan jotain mitäänsanomatonta uraasi. Mitä sä kelaat itsestäsi, ei susta koskaan tule toimitusjohtajaa tai presidenttiä!

Vitun pihtari, kun et anna seksiä, hoidat vaan noita lapsia, etkä muista antaa.

Vitun huora, meen sitte vieraisiin, sun tissit roikkuu ja paneminen on ku heiluttelis patonkia messukeskuksessa. Nussiminen sun kanssa ei oo oikeestaan kiinnostanut enää aikoihin, mut ollaan nyt yhdessä ku noi lapset on pieniä, ni annetaan niille malli kunnon suhteesta. On se hyvä, että lapset saa kuvan tällaisesta terveestä miehen ja naisen välisestä suhteesta.

Olet aina pihtarihuora. Se on sinuun kaiverrettu ja sinussa oleva, se ei sinusta lähde, vaikka kuinka pesisit. Pihtariksi olet sinä syntynyt ja huorana olet sinä kuoleva, pihtarihuora, tiedä paikkasi yhteiskunnassa.

Mainokset

3 comments

 1. Nastis · maaliskuu 3, 2015

  Ei lisättävää.

  Tykkää

 2. Sake76 · maaliskuu 10, 2015

  Kuulin oven läpi kuinka työpaikan ”feministi” julisti nuoremmalle naispuoliselle kollegalleen kuinka joku nuori tyttö on niin fiksu ja kaunis, mutta kuinka siltäkin vielä itsetunto viedään kuten kaikilta naisilta jossakin vaiheessa elämää (sisälsi ajatuksen siitä, että kyseiset ominaisuudet vaaditaan hyvään naiseuteen). Työpaikallamme muuten on pelkästään naisjohtajia ja ”feministi”-paralla ei ole ikinä ollut esimiestä. Sama ”feministi” haluaa olla täydellinen äiti kolmelle tyttärelleen ja haluaa samalla täydellisen kansainvälisen uran ja on katkera koska jokin syrjivä voima on estänyt häntä olemasta kahdessa paikassa samaan aikaan. Nainen jatkuvasti kehuu muita naisia ja vähättelee itseään saadakseen kehuja. Jos lankeat kehumaan, hän ottaa sen merkkinä kiinnostuksesta ja alkaa vetää keskusteluja intiimeimpään suuntaan. Jotkut lankeavat ansaan, kuten erään varsin kuuluisan perhe-blogin pitäjän mies. Jos et kuitenkaan ole valmis uhraamaan elämääsi tämän ”feministin” leikkikaluna, alkaa henkinen painostus ja jopa yritykset potkia sinut pois työpaikalta (häirintä ja työpaikkakiusaussyytökset). Jos taas olet alkuun ystävällinen ystävällisyyttäsi, mutta et suostu menemään pidemmälle, alkaa passiivisaggressiivinen käytös sinua kohtaan ja tässäkin tapauksessa on nähty työpaikkakiusaussyytöksiä. Sitten luetaan ”Nice Girls Don’t Get the Corner Office”-kirjoja ja järjestetään seminaareja naisten uraesteistä ja heikosta ammatillisesta itsetunnosta. Minulla ei ole ollut miespuolista esimiestä sitten opiskeluaikojan hanttihommien, ei ole pahaa sanaa sanottavana esinaisistani (paitsi hampaattomuus edelläkuvaamissani tilanteissa) ja menestyneimmät ja ammatillista kateutta aiheuttavat tuntemani henkilöt ovat naisia. En kuitenkaan tunne ainuttakaan miestä, joka kykenisi myrkyttämään työpaikan ilmapiirin kuten tuo yllä kuvattu feministiksi itseään tituleeraava naishenkilö. Ikävä kyllä hän ei ole ollenkaan ainoa tuonsuuntaisesti käyttäytyvä suomalainen ”olen sarkastisesti ruma ja tyhmä, mutta kaikkimullehetinyt” -naisasianainen.

  Tykkää

  • misbehavingminx · huhtikuu 29, 2015

   Kuvasit huonokäytöksisen ihmisen, joka ilmoittaa identifioituvansa feministiksi. Ei paljon perusteita vetää kovin riemukkaita johtopäätöksiä feministeistä. Kusipäitä mahtuu jokaiseen porukkaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s