Panu-Markus

 

14668206939_c419ec0e17_o

Olipa kerran jos toisenkin Panu-Markus.

Panu-Markuksen mielestä akat tekevät mökillä salaattia kun äijät grillaavat. Jääkiekkoilija balettihameessa on hauska vitsi ja jos sitä ei tajua, on takakireä ja voisi lähteä pois internetistä. Tarja Halonen oli hirveä akka presidentiksi, eikä sitä pannakaan haluaisi.

Panu-Markuksen mukaan naiset tienaavat vähemmän koska tekevät vähemmän töitä. Panu-Markus on itse saanut kolme lasta. Päivääkään ei ole heitä vanhempainvapaalla kotona hoitanut, vaan vaimo on huolehtinut. Saatanan akat, Panu-Markus kiroilee, tekisivät enemmän töitä jos haluavat enemmän palkkaa.

Kun Panu-Markukselta kysytään, miksi sairaanhoitaja saa vähemmän palkkaa kuin paperikoneen käyttäjä, Panu-Markus raivoaa viennistä, kansantaloudesta ja julkisen puolen suojatyöpaikoista.

Panu-Markuksen vanha äiti on kotihoidon varassa ja asuu yksin. Panu-Markus käy häntä toisinaan katsomassa. Äidin hoitamisen hän jättää siskolleen: sisko hoitaa kaupassakäynnit, hiustenlaitot ja huolehtii lääkärikäynnit, valvoo vierellä ja hoitaa hautaan.

Panu-Markus raivoaa Internetissä naisista, jotka huijaavat miehen isäksi. Kondomia on ehkä käytetty tai sitten ei, mutta saatana kyllä miehellä pitää olla sananvalta lapseen. Kun Panu-Markukselle todetaan, että lapsi on aina riski penetraatioseksissä ja seksiä kannattaa harrastaa muilla tavoin jos ei ole riskiä valmis ottamaan, Panu-Markus ei ymmärrä. Seksi on seksiä, miten seksiä voi harrastaa muilla tavoin kuin Panu-Markus harrastaa seksiä?

Panu-Markuksen mielestä miehet on unohdettu. Miehillä ei ole enää tilaa yhteiskunnassa. Aamulla Panu-Markus avaa lehden, jossa valtaosa asiantuntijoista on samaa sukupuolta kuin hän. Hän katsoo illalla TV:stä kaksi elokuvaa, joiden pääosassa on mies. Uutisissa harmaapukuiset ministerit kertovat kansakunnan tilasta.

Feministit ovat pilanneet maailman. Eivät miehistäkään puhu. Tai jos puhuvat, puhuvat niistä vääränlaisista. Homoista ja transmiehistä. Panu-Markus ei ymmärrä termiä transmies. Se mitä housuista löytyy kertoo kumpi ihminen on ja maailmassa on kaksi sukupuolta ja piste.

Panu-Markusta hämmentää puheet raiskauskulttuurista. Eihän hän ole koskaan ketään raiskannut. Kerran oli nainen, joka oli juonut itsensä kovaan humalaan. Mutta sillä oli tiukka ja lyhyt mekko ja mitäs joi niin paljon, jos ei halunnut. Panu-Markuksen mielestä jokainen itseään kunnioittava nainen kyllä tietää, kuinka välttää raiskaus. Ei pidä juoda itseään humalaan, kulkea pimeillä kaduilla tai pukeutua kuin huora.

Samalla hän haluaa muistuttaa, että myös miehiä raiskataan. Panu-Markus kävi katsomassa Luokkakokous-elokuvan ja nauroi, kun yksi päähenkilöistä maattiin väkisin.

Panu-Markus on baarissa ja puristaa ihanan naisen pakaraa. Huutelee kesäkaduilla nuoren tytön perään. Ai mikä namu, saisinpa maistaa! #lääppijä -termi loukkaa Panu-Markusta. Hänhän haluaa vain kehua ja flirttailla. Eikö mikään ole enää sallittua?

Näin Panu-Markus vietti elonsa päivät ja eli onnellisena elämänsä loppuun asti.

Mainokset

10 comments

 1. Miu · syyskuu 7, 2016

  *aplodit*

  Tykkää

 2. Jani-Petteri · syyskuu 7, 2016

  ”Panu-Markuksen mukaan naiset tienaavat vähemmän koska tekevät vähemmän töitä.”
  Työllisten miesten ja naisten ajankäyttö 2009-2010, ansiotyö yhteensä: miehet 5 tuntia 13 minuuttia, naiset 4 tuntia 13 minuuttia.
  http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__eli__akay/023_akay_tau_107.px/?rxid=2d26eb89-7f04-47d8-ac6a-51fef887340c

  Tykkää

 3. Jani-Petteri · syyskuu 7, 2016

  siis keskimäärin vuorokaudessa.

  Tykkää

 4. Mikko Matti · syyskuu 8, 2016

  Hyvä tytöt, varsin huvittavaa tekstiä. Sitten se varsinainen kysymys: Jos joku kirjoittaisi Ritva-Liisasta vastaavan tekstin, osaisitteko ottaa huumorilla?

  Tykkää

 5. Nimetön · syyskuu 8, 2016

  Jep Mikko-Matti, ottaisimme

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s