Pienet pojat

how-to-tell-if-a-toy-is-for-boys-or-girls-a-guide

Tässä maassa kasvaa iso muutos ja se muutos kasvaa pienissä pojissa. Niissä, jotka pukeutuu päiväkotiin vaaleanpunaiseen hameeseen tai kultaisiin kimmeltäviin sisäkenkiin ja sanoo tomerasti ihmettelijöille, että “minusta nämä on hienot, taidat olla kateellinen!” Niissä pojissa, jotka tönimisleikin keskellä, toisen sanoessa että lopeta, vastaa että “okei” ja lopettaa.

Kaikissa niissä pojissa jotka pukeutuu pinkkiin tai maalaa poskiin pinkit ninjaraidat Tyttöjen oikeuksien päivänä ja laittaa instaan ja snapchattiin kuvia siitä miten mekin ollaan tyttöjen puolella! Ole säkin.

Pojissa, jotka uskaltaa itkeä kun sattuu tai harmittaa. Joille ei sanota, että ryhdistäydypäs nyt, ei ole itkun asia, ole mies! Joille sanotaan että saa itkeä. On lupa tuntea. Saa olla oma itsensä. On tilanteita jotka ansaitsee aina itkun, jokaiselta.

Kaikissa niissä pojissa, jotka ymmärtää että äitit on aika kovia tyyppejä, pyörittää aika monia asioita kerralla ja ajattelevat että haluavat itsekin pystyä samaan isona. Pojissa, jotka leikkii vauvojen hoitamista, ja joita vähän isompana pyydetään vahtimaan lapsia naapuriin siinä missä tyttöjäkin. Niissä pojissa jotka huolestuu siitä, mitä lapset netissä näkee tai miten pellet pelottelee.

Pojissa, joille sanotaan koulussa, että ei haittaa vaikka et osaa kaikkea samaa kuin muut. Olet ihan yhtä hyvä siitä huolimatta, vaikka äidinkielen tarinat ei suju, katso miten hyvin sinulle menee kotitalous. Pojissa joiden ei tarvitse oman epävarmuuden takia lannistaa muita, vaan jotka nostavat myös luokkakavereitaan uskaltamaan ja onnistumaan.
Nää pojat pystyy mihin vaan, tekee mitä haluaa ja antaa samat mahdollisuudet myös kaikille tytöille, eikä se ole kenellekään mikään outo juttu tai keneltäkään pois!

Rakkaudella, Gertrud

Mainokset

2 comments

 1. Älytöntä · marraskuu 1, 2016

  Niin, koska tyttöyshän on yhtä kuin pinkistä tykkäävät feminiiniset prinsessat ja tätä tulee korostaa loputtomiin. Ja pojat, jotka eivät glitteristä välitä ovat naisvihamielisiä mulkeroita. Hohhoijaa. Kyllä tämän maan toivo on ihan muualla kuin glitterissä uivissa pikkupojissa, joiden feministiäidit kasvattavat heidät häpeämään maskuliinisuutta ja tytöissä, joiden feministiäidit kasvattavat heistä Uhreja.

  Tykkää

  • gertrudrosegarden · marraskuu 2, 2016

   Hei, Älytöntä!
   Miksi sinä uitat glitterissä pikkupoikia, jos olet tuota mieltä? Missä kukaan on puhunut uhrien kasvattamisesta tai maskuliinisuuden häpeämisestä? Luitko sinä nyt ollenkaan minun kirjoitusta, kun eihän siinä sanottu yhtään mitään tuollaista? Minä en ole sitä mieltä että tyttöys on pinkistä tykkääviä feminiinisiä prinsessoja, enkä että pojat jotka eivät glitteristä välitä ovat naisvihamielisiä mulkeroita.

   Mistä siis oikein puhut? Ja mistä tuo väsymys ja vihamielisyys? Jos oikeasti haluat keskustella tekstistäni, niin jos lukisit sen ajatuksella ja kertoisit sitten, mitä mieltä olet siinä esittämistäni ajatuksista. Että on hienoa että kasvaa poikia jotka vetäytyy väkivallasta, haluaa suojella tyttöjä ja antaa samat mahdollisuudet kaikille. Jotka uskaltaa olla omia itseänsä, oli se sitten maskuliinista tai ei. Pukeutua ihan mihin itse haluaa, ei siihen mihin ympäristö suuntaa.

   Rakkautta sun viikkoon Älytöntä,
   Gertrud

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s