Hyvää ei mitään kaikille, lapset takaisin sotaan.

1331534378_db18e98079_z

Old Fashioned Pint cc by Andrew Mitchell

Vuonna 2016: 30 afganistanilaista lasta, 29 irakilaista lasta ja 10 somalialaista lasta on saanut kielteisen turvapaikka- ja oleskelulupapäätöksen. Annapa hei ynnään tän sulle: yhteensä siis 69 tänne yksin tullutta lasta halutaan lähettää  sodan, väkivallan ja vainon keskelle. Missä olette kaikki te, jotka huudatte, että kyllä me lapset halutaan ja pelastetaan, lapset tietysti, lapset, lapsiahan kaikki haluaa auttaa? Ne lapset on nyt tässä!

Vuonna 2016: Maahanmuuttovirasto ohjeistusten noudattaminen johtaisi perheiden rikkoutumiseen (http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lannen-media-spr-ei-aio-noudattaa-maahanmuuttoviraston-ohjetta-perheiden-hajottamisesta/6141268#.WBZELI27kjQ.facebook) ja hallitus on tehnyt perheiden yhdistämisestä käytännössä mahdotonta samaan aikaan, kun palauttaa ihmisiä räjäytettäväksi ja muilla mielikuvituksellisilla tavoilla lahdattavaksi turvattomiin maihin.

Samaan aikaan, vuosi oli tämä 2016,  tuhannet ja taas tuhannet ihmiset yrittää saatana jotakuinkin uiden turvaan meren yli, kun kuolema on joka minuutti lähempänä kuin edellisenä.

Tähän perään kaikki ne kuvat, joita kukaan meistä ei pysty enää katsomaan, koska niissä ei ole mitään järkeä, koska niitä ei pidäkään pystyä katsomaan. Koska ihmisten murhaamisen katsominen ei ole kivaa, se on kamalaa, sen kuuluukin tuntua kamalalta.

Johtopäätöksen pitäisi olla se, että ihmisille apua ja ihmiset turvaan. Mikä saatana tätä maata vaivaa ja eritoten haluaisin sormella erikseen osoittaa jokaista ministeriä:

Juha Sipilä

Timo Soini

Petteri Orpo

Anne Berner

Sanni Grahn-Laasonen

Jari Lindström

Pirkko Mattila

Kai Mykkänen

Jussi Niinistö

Olli Rehn

Juha Rehula

Paula Risikko

Kimmo Tiilikainen

Anu Vehviläinen

Älkää nukkuko öitänne hyvin ennen kuin löydätte niistä mustista sieluistanne jonkun inhimillisyyden valon ja lopettatte tämän maan sysipaskan maahanmuuttopolitiikan.

Noni, rauhaa vaan muille sitten. Paitsi natseille kusta tuoppiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s